Päivystyspalvelut – Turku, Varsinais-Suomi

Tilaa ensihoito- ja ambulanssipäivystys tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Ensihoito Ysikymppi Oy:n kautta voit tilata ensiapu- ja ambulanssipäivystyksen erilaisiin yleisötilaisuuksiin ja -tapahtumiin, kuten konsertteihin, messuille, urheilutapahtumiin, rallikilpailuihin sekä yritysten ja yhdistysten tilaisuuksiin. Toimialueemme kattaa Turun seudun sekä koko Varsinais-Suomen.

Ensiapupäivystys on olennainen osa tapahtumaturvallisuutta

Ensiapupäivystys ja ambulanssipäivystys auttavat tekemään tapahtumasta kuin tapahtumasta turvallisemman. Kokenut päivystystiimimme toimii ammattitaitoisesti tapahtumasta ja tilanteesta riippumatta, jolloin tapahtuman järjestäjät ja osallistujat voivat keskittyä turvallisin mielin itse tapahtumaan.

Ambulanssipäivystys tarpeen mukaan

Teemme ambulanssipäivystyksiä eritasoisilla miehityksillä päivystystarpeen mukaan:

  • Perustason miehitys
    Perustason ambulanssimiehitys koostuu palomies-sairaankuljettajista tai lähihoitajista. Aina miehistössämme ainakin toinen on terveydenhuollon ammattihenkilö.
  • Hoitotason miehitys
    Hoitotason ambulanssimiehistys koostuu kahdesta ensihoitajasta (AMK) tai sairaanhoitajasta tai perustason ja hoitotason ensihoitajaparista.

Kaikki ambulanssi- ja ensiapupäivystyksen työntekijämme ovat ensihoidon ammattilaisia, jotka vastaavat hätäensiavun antamisesta sekä tarvittaessa sairaankuljetuksesta kokenein ottein ja kattavin ensihoitovälinein.

Kysy lisää päivystyspalveluistamme!

Ensihoitoryhmittymä Ysikympin ensihoitoyritykset palvelevat sekä Turun että muun Varsinais-Suomen alueella. Autamme mielellämme ensiapupäivystyksen toteuttamiseen liittyvässä suunnittelussa ja valmisteluissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!