Hoitolaitossiirrot – Turku, Varsinais-Suomi

Sairaankuljetukset, hoitolaitossiirrot ja aikatilaustehtävät turvallisesti

Ensihoito Ysikymppi Oy:n ensihoidon ammattilaiset huolehtivat erilaisista sairaankuljetuspalveluista Varsinais-Suomen alueella. Päätehtäviimme kuuluvat VSSHP:n hoitoa ja valvontaa vaativien potilaiden siirtokuljetukset, minkä lisäksi suoritamme ambulansseillamme kiireettömiä sairaankuljetuksia ja aikatilaustehtäviä. Sairaankuljetuspalvelujemme perustana on aina huomioida asiakas mahdollisimman kattavasti koko kuljetusprosessin ajan.

Hoitolaitossiirrot

VSSHP:n Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos kilpailutti syksyllä 2015 valvontaa ja hoitoa vaativien potilaiden hoitolaitossiirrot. Palveluntuottajaksi valittiin Ensihoito Ysikymppi Oy, joka tarjoaa hoitolaitossiirto- ja sairaankuljetuspalveluja Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. 

Potilaiden siirtokuljetuksia tekevät ryhmittymämme seuraavat yritykset: Auranmaan ambulanssi Oy, Härkätien sairaankuljetus, Sairaankuljetus Koski Oy sekä Ensihoito Ysikymppi Oy.

Kiireettömät sairaankuljetukset ja aikatilaustehtävät

Ambulanssikuljetus voi olla tarpeen myös muissa kuin kiireellisissä ensihoidon tai potilaiden siirtotarpeissa. Hoidamme myös kiireettömiä sairaankuljetuksia, joissa hoitoa tai valvontaa tarvitseva asiakas kuljetetaan esimerkiksi lääkärin vastaanotolle tai tutkimuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sairaankuljetuspalveluistamme

Ensihoito Ysikymppi Oy toimii pääasiassa Varsinais-Suomessa ja palvelee sekä julkisen sektorin toimijoita että esimerkiksi yksityisasiakkaita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puhelin-ikoni

Teemme hoitolaitossiirrot luotettavasti Turussa ja Varsinais-Suomessa!

Ota yhteyttä!