Ensiapukurssit sekä muut koulutukset – Turku, Varsinais-Suomi

Räätälöityjä koulutuksia ja kursseja yrityksille ja yhteisöille

Ensihoito Ysikymppi Oy on ensihoidon asiantuntijayritys, joka tarjoaa ambulanssi- ja ensihoitopalvelujen lisäksi räätälöityjä koulutuspalveluja. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa yrityksille, yhteisöille sekä muille kohderyhmille koulutustilaisuuksia useista eri aihepiireistä:

 • SPR Ensiapukurssit
  • Hätäensiapu 4 h ja 8 h    
   Hätäensiapukursseilla osallistuja saa perustiedot ja -taidot henkeä pelastavan ensiavun antamiseen. Mikäli osallistujalla ei ole aiempaa ensiapukokemusta, hän saa kurssista SPR:n hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan Ensiapukurssi EA 1:n tai Ensiapukurssi EA 2:n todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran.
  • Ensiapu EA 1® ja EA 2® -kurssit
   Ensiapukurssi EA 1 tarjoaa osallistujalle perustiedot ja -taidot hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen. Kurssilla tehdään runsaasti käytännön harjoituksia. EA 1 -todistus on voimassa kolme vuotta.
   Ensiapukurssi EA 2:n tarkoituksena on syventää aiemmin opittuja tietoja ja taitoja. Kurssille osallistuvalla tulee olla voimassaoleva EA 1 -todistus. EA 2 -todistus on voimassa kolme vuotta.
 • TRAFI-kurssit, ensiapu
  Trafin direktiivikoulutukseksi (Ammattikuljettajan ammattipätevyyskoulutus) käyvä EA 1
   
 • Räätälöidyt hoitoelvytyskoulutukset
  Järjestämme kohdeyleisön mukaan räätälöitäviä hoitoelvytyskoulutuksia esimerkiksi akuuttihoitotyötä tekeville terveydenhuoltoalan ammattilaisille sekä opiskelijoille.
   
 • Muut koulutukset
  Tarjoamme myös muita ensiapuun ja ensihoitoon liittyviä koulutuksia ja kursseja tarpeen mukaan.

Ensihoitokoulutuksia ympäri Varsinais-Suomen

Ensihoito Ysikymppi Oy tarjoaa ensiapukursseja sekä muita koulutuspalveluja Turun ja koko Varsinais-Suomen seudulla. Kokeneet kouluttajamme huolehtivat opetuksen korkeasta laadusta sekä opastuksesta käytännön harjoituksissa. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!