Ensiapukurssit sekä muut koulutukset – Turku, Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä!

Räätälöityjä koulutuksia ja kursseja yrityksille ja yhteisöille

Ensihoito Ysikymppi Oy on ensihoidon asiantuntijayritys, joka tarjoaa ambulanssi- ja ensihoitopalvelujen lisäksi räätälöityjä koulutuspalveluja. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa yrityksille, yhteisöille sekä muille kohderyhmille koulutustilaisuuksia useista eri aihepiireistä:

  SPR Ensiapukurssit

  • Hätäensiapu 4 h ja 8 h 

Hätäensiapukursseilla osallistuja saa perustiedot ja -taidot henkeä pelastavan ensiavun antamiseen. Mikäli osallistujalla ei ole aiempaa ensiapukokemusta, hän saa kurssista SPR:n hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan Ensiapukurssi EA 1:n tai Ensiapukurssi EA 2:n todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran. 

  • Ensiapu EA 1® ja EA 2® -kurssit 

Ensiapukurssi EA 1 tarjoaa osallistujalle perustiedot ja -taidot hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen. Kurssilla tehdään runsaasti käytännön harjoituksia. EA 1 -todistus on voimassa kolme vuotta.

Ensiapukurssi EA 2:n tarkoituksena on syventää aiemmin opittuja tietoja ja taitoja. Kurssille osallistuvalla tulee olla voimassaoleva EA 1 -todistus. EA 2 -todistus on voimassa kolme vuotta.

  TRAFI-kurssit, ensiapu

Trafin direktiivikoulutukseksi (Ammattikuljettajan ammattipätevyyskoulutus) käyvä EA 1.

  Räätälöidyt hoitoelvytyskoulutukset

Järjestämme kohdeyleisön mukaan räätälöitäviä hoitoelvytyskoulutuksia esimerkiksi akuuttihoitotyötä tekeville terveydenhuoltoalan ammattilaisille sekä opiskelijoille.

  Muut koulutukset

Tarjoamme myös muita ensiapuun ja ensihoitoon liittyviä koulutuksia ja kursseja tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ensihoitokoulutuksia ympäri Varsinais-Suomen

Ensihoito Ysikymppi Oy tarjoaa ensiapukursseja sekä muita koulutuspalveluja Turun ja koko Varsinais-Suomen seudulla. Kokeneet kouluttajamme huolehtivat opetuksen korkeasta laadusta sekä opastuksesta käytännön harjoituksissa. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puhelin-ikoni

Osallistu järjestämällemme ensiapukurssille tai muihin koulutuksiimme Turussa ja Varsinais-Suomessa!

Ota yhteyttä!