Kiireetön ambulanssipalvelu – Turku, Varsinais-Suomi

Soita nyt!

Ensihoito Ysikymppi Oy Tarjoaa kiireetöntä ambulanssipalvelua arkipäivinä  klo 8.00 - 18.00 välisenä aikana. Ajanvaraukset ja palvelun voi tilata numerosta 0500 877 777.

 

Kenelle kiireetön ambulanssipalvelu on tarkoitettu?

 • Ambulanssia voidaan tarvita avuksi silloinkin, kun kyseessä ei ole hätätilanne.

 • Paaritaksi ei aina riitä, kun kyseessä on liikuntarajoitteiset, iäkkäät tai pitkäaikaissairaat ihmiset. He tarvitsevat ammattitaitoista ja ystävällistä kuljetuspalvelua, joka edellyttää terveydenhuollon osaamista ja tehtävään sopivaa kuljetuskalustoa.

 • Jokainen meistä tietenkin tahtoisi liikkua omin avuin. Kaikille se ei kuitenkaan ole mahdollista. Kun apua tarvitaan, sen on tultava paikalle täsmällisesti, palvelun on oltava ihmisläheistä ja ystävällistä ja kaiken on sujuttava laadukkaasti.

Milloin tarvitset meitä?

 • Matkalle lääkäriin, hammaslääkäriin, röntgeniin, verikokeisiin tai muuta sairaudenhoitoa saamaan?

 • Pystytkö muuten kävelemään, mutta et pääse itse rappuja alas tai ylös?

 • Onko selkäsi niin kipeä, ettet pysty matkustamaan istuen?

 • Onko liikuntakykysi muuten hyvä, mutta tarvitset muista terveydellisistä syistä saattajaa matkalle?

Ambulanssimatkan maksu

 • Meillä on suorakorvaussopimus Kelan kanssa ja laskutamme kuljetuksesta suoraan Kelaa. Asiakkaan omavastuuosuus on sama kuin taksilla kuljettaessa ja kerryttää taksikuljetusten omavastuuosuuksien kanssa samaa maksukattoa Kelaan. Omavastuulasku tulee asiakkaalle myöhemmin postissa, joten rahaa kuljetuksen aikana ei tarvita.

 • Kela korvaa sairaankuljetuksen, kun kuljetusmuoto on tarpeellinen, kyseessä on sairauden hoidon vuoksi tehty matka ja kuulut Kelan korvattavuuden piiriin Suomessa asuvana (Kelan sivuilla lisätietoa heidän kriteereistään).

 • Voit pyytää tarjousta myös Kelan korvausten ulkopuolelle jäävistä siirroista, joita ovat esimerkiksi kyläilyt tuttavan/omaisen luona, asiointimatkat ja tilapäiset muutot (voimme muuttaa vain asiakkaan, emme irtaimistoa). Mikäli olet epävarma, sopiiko sairaankuljetus sinulle tai omaisellesi, soita rohkeasti ja kysy.

Vankka kokemus sairaankuljetuksesta

Olemme tuoneet ammattitaitoisen palvelun tuhansiin koteihin ja laitoksiin jo yli 40 vuoden ajan. Kuljetamme asiakkaitamme hoitolaitoksesta kotiin ja takaisin, sairaaloiden ja hoitolaitosten välillä, vammautumisten yhteydessä vaikkapa Lapista kotipaikkakunnalle tai ulkomailta kotimaahan. Myös sairailla ja vanhuksilla, jotka elävät hoitokodeissa, on oikeus käydä kotona, rakkaitten luona, perhejuhlissa... Siihenkin voidaan tarvita ambulanssia ja osaavia käsiä.

 • Meille potilas on aina palvelun keskipisteessä, seitsemänä päivänä viikossa. Panemme peliin kaiken osaamisemme ja ammattitaitomme, jotta oma osuutemme hoito- ja palveluketjussa olisi apuamme tarvitsevalle mahdollisimman miellyttävä.

 • Palvelemme yksityisiä ihmisiä, yhteisöjä ja terveydenhuollon organisaatioita koko Varsinais-Suomen alueella. Tyytyväinen ja hyvin hoidettu potilas sekä omaisten huomioiminen kaikissa tilanteissa on kunnia-asiamme.

Ambulanssi ja kiireetön sairaankuljetus Turun ja Varsinais-Suomen alueella

Puhelin-ikoni

Tarvitsetko ambulanssikuljetusta Turussa tai Varsinais-Suomessa? Tilaa meiltä kiireetön ambulanssipalvelu!

Ota yhteyttä!